„Идеал Стандарт – Видима” АД празнува своя 80-годишен юбилей!

Празненствата ще преминат под мотото „80 години – създаваме за хората”

Празненствата ще преминат под мотото „80 години – създаваме за хората”

През настоящата 2014 г.  компанията „Идеал Стандарт – Видима” АД отбелязва своя 80-ти юбилей. Честването на този внушителен период на активно присъствие на българския пазар, лидерът в производството на санитарна арматура и санитарна керамика у нас ще отпразнува  с богата програма от разнообразни събития  за работниците и служителите на компанията, гражданите и гостите на гр. Севлиево.

През цялата седмица от 26 до 31 май различни изненади очакват всички, които ще се включат в празника на фирмата.

На 26 май от 17.30 часа пред Центъра за продуктови обучения на компанията на площад „Свобода“ ще бъде открита  фотоизложба, която проследява историческото развитие, постиженията и успехите на  „Идеал Стандарт – Видима” АД през годините.

На 27 май от 18 часа в Градската художествена галерия „Асен и Илия Пейкови” в Севлиево ще бъде представен Златният фонд на галерия „Видима” и творбите на младите талантливи художници от Детски арт център.

На 29 май от 18.30 часа предстои  концерт-спектакъл на Нешка Робева „Среща в спомена”  в Дома на културата „Мара Белчева”.

Ден на отворените врати в компанията ще се проведе на 30-ти май, а от 14 часа през същия ден ще се състои тържественото честване на 80-годишнината с водосвет и приветствия на официалните  гости: инж. Красимир Копчев – изп. директор на компанията и директор на завода за производство на санитарна арматура, г-н Валентин Ганев – директор на завода за производство на санитарна керамика, г-н Лазар Лазаров – Директор търговска организация – клъстър България и представители на Идеал Стандарт Интернешънъл – Марк Макрей, Вицепрезидент Човешки Ресурси, Тони Хърбърт, директор Производство ЕМЕА и Стефан Льов – директор Производство – фитинги, бани и уелнес продукти.

 

На 31 май  в парк „Черничките“ е организиран спортен празник за работниците, служителите и техните семейства.

Празничната седмица ще завърши същия ден с концерт на група „Фондацията” от 20.00 часа в парк „Черничките”, за всички граждани и гости на гр. Севлиево от 20.00 часа в парк „Черничките”.

Повече информация за продуктите на „Идеал Стандарт – Видима” АД ТУК!

Споделете: