Проведе се традиционният годишен семинар за служители на „Чех пласт“ ООД

Форумът се провежда за 9-та поредна година

seminar-1

През пролетния месец май се проведе традиционният годишен семинар за служителите на фирма „Чех пласт“ ООД. Лектори от партньорски фирми  и доставчици запознаха аудиторията с новите продукти и иновации на фирмите си.

seminar-2

Милчо Димов от Рехау България ЕООД представи новите системи Ecosol – Design и представената на Fensterbau Frontale 2014 в Нюрнберг 80-милиметрова серия SYNEGO, която ще започне да се продава от началото на 2015 г. Специално внимание отдели и на разработената алуминиева капачка за EURO 86, която е ценово изгодна и лесна за производство.

seminar-3

Добромир Ботев от фирма Somfi, представи продуктовата гама на лидера в световен мащаб в областта на индустриалното производство на мотори за задвижване на ролетни щори, слънцезащити, гаражни и индустриални врати, ролетки, сенници, тенти, вътрешни щори и пердета. Особено внимание обърна на предимствата на ролетните мотори, които се използват в продукцията на Чех пласт.

seminar-4

FUNDERMAX и продуктовата гама на компанията бе подробно представена от официалния представител за България г-н Михаил Владимиров. Компанията с над един милиард евро оборот за миналата година е позиционирана в високия ценови клас и качество. Г-н Владимиров подробно информира специалисти от „Чех пласт“ за вентилируемите фасади от HPL, както и приложението му в екстериора и други области на строителството.

seminar-5

Във втората част на семинара служителите от фирмата споделиха своите впечатления от различните специализирани чуждестранни изложения в Европа като строителното изложение IFACOMA 2014 в Солун – Гърция и WINDOW 2014 в Истамбул.

Управителят на „Чех пласт“ инж. Димитър Иванов и  инж. Нешев споделиха информация за посещението си на  най-голямото в света специализирано за  бранша изложение Fensterbau Frontale 2014 в Нюрнберг.

С подробна информация за продуктите на „Чех пласт“ ООД можете да се запознаете на: www.chehplast.com

Споделете: