Няма време – помогнете на есента да открие своя фаворит!

Остават броени дни до финала на есенния етап от конкурса на Баумит „Фасада на годината 2013”
Конкурсът за този сезон по традиция започна на 01. 09. 2013 г. и ще продължава да събира гласовете на публиката, оnline, до 30. 11. 2013 г.

С тихи стъпки есента пристигна, гонейки по петите лятото, което кой знае защо, тази година никак не бързаше да си ходи, но и май по-същия дискретен начин ще си замине, а на гости ще пристигне модната диктаторка, която признава само белия цвят – ледено снежната Зима!

Но докато това се случи, има нещо, което не бива да подминаваме с безразличие, колкото и натоварено да е есенното ни ежедневие, а именно – броени дни ни делят от края на  етап Есен в конкурса на Баумит.

И преди да се обгърнат в пухкава бяла премяна,  нашите фасади с модни есенни меки цветове и красиви линии очакват вашия избор, защото всеки  ваш глас при гласуването може да се окаже решаващият!

Конкурсът за този сезон по традиция започна на 01. 09. 2013 г. и ще продължава да събира гласовете на публиката, оnline, до 30. 11. 2013 г.!

Есенното ревю на нашите красавици  можете да видите ТУК!

 Отделете мъничко време  и само с един клик подкрепете своята фасада фаворит.

До момента към трите финални призови  места са се устремили три прекрасни фасади: Обект 14 – еднофамилна къща, Обект 9 – Студентски център в АУБ и Обект 7 – еднофамилна двуетажна жилищна сграда.

Какво показва класирането до момента?

С 239 гласа на публиката за първо място в конкурса претендира Обект 14, еднофамилна къща, в гр. Видин, ул. Антон Страшимиров №13.

Обект 14, еднофамилна къща, в гр. Видин, ул. Антон Страшимиров №13

Към второ място, с 211 гласа на публиката, се е запътил Обект 9 – Студентски център в АУБ, гр. Благоевград.

Обект 9 - Студентски център в АУБ, гр. Благоевград

Трето място, засега, е отредено на Обект 7, еднофамилна двуетажна жилищна сграда, с. Казичене, ул. Момин кладенец №9, който е събрал 133 гласа.

Обект 7 -  еднофамилна двуетажна жилищна сграда, с. Казичене, ул. Момин кладенец №9

Според регламента на състезанието, първите три обекта финалисти от всеки сезон се класират за участие в крайното гласуване за „Фасада на годината” – отново с жури вие, приятелите на Баумит.

Не губете време – 15-те прелестни есенни фасади ви очакват! Защото сега можете да промените резултата! Гласувайте, бъдете активни и изпратете любимата си фасада на големия финал на конкурса през март 2014 г.!

И да напомним – печелят не само фасадите ви, но и вие – хубава награда от томбола!

Споделете: