Вие избрахте: еднофамилна къща във Видин е фаворитът на есента!

Есенният етап от конкурса на Баумит „Фасада на годината 2013” вече има своите победители

Есенният етап на конкурса "Фасада на годината" приключи!

Както всички неведнъж сме се уверявали, очакването е процес, изпълнен с много емоции и вълнение, но още по-силни са те, когато се увенчае и с чудесни резултати! Е, не всички печелят винаги, но когато си работил добре, това е предизвестеният добър край!

Точно в 12:00 на 01.12. 2013 г. приключи online гласуването в есенния етап на конкурса на Баумит, проведен в рамките на трите месеца – септември, октомври и ноември, а 1033 сред вас със своите гласове определиха призьорите в съревнованието за фаворит на есента!

За пореден път  публиката отреди първите три места на състезателки от сезона, а именно – две красиви жилищни и една модерна административна сграда.

 I място:

Обект 14, еднофамилна къща, в гр. Видин, ул. Антон Страшимиров №13

С 334 гласа на публиката първенец в есенния конкурс е Обект 14, еднофамилна къща, в гр. Видин, ул. Антон Страшимиров №13.

Заявител в конкурса и инвеститор на фасадата е г-н Карамфилов, а изпълнител е Панстрой 2000 ЕООД, използвал Баумит Климафасада Open – дебелина на плочата 10 см с крайно покритие Силикатна мазилка.

II място:

Обект 9 - Студентски център в АУБ, гр. Благоевград

На второ място, с 306 гласа на публиката, е Обект 9, Студентски център в АУБ, гр. Благоевград.

Модерната сграда е по проект на Тилев архитекти ООД – арх. Димчо Тилев, изпълнител е ГБС Благоевград,
инвеститор Американски университет в България. Използваните материали  са Баумит интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие Силиконова мазилка.

III място:

 Обект 7 -  еднофамилна двуетажна жилищна сграда, с. Казичене, ул. Момин кладенец №9

На трето място, със 144 гласа на публиката се класира Обект 7, еднофамилна двуетажна жилищна сграда, с. Казичене, ул. Момин кладенец №9,

Проектант е арх. Катя Скопакова, инвеститор на къщата е г-н Костадин Николов, а изпълнител Сами Хасан Мустафа. Използваните материали са Баумит интегрирана топлоизолационна система ПРО – дебелина на плочата 8см с крайно покритие Силикатна мазилка, Силикатна боя.

Баумит честити на победителите в есенния етап на конкурса и благодари на всички прекрасни фасади, които взеха участие!

Според регламента на състезанието първите три обекта-финалисти от всеки сезон се класират за участие в крайното гласуване за „Фасада на годината” през март 2014 г., а отново жури ще бъдете вие – приятелите на Баумит.

Честито и от нас на победителите в оспорваната надпревара! Но нека не забравят, че голямото състезание за титлата „Фасада на годината“ тепърва предстои, а от нас – публиката, зависи кой ще се окичи с нея!

 

Повече информация за продуктите на Баумит вижте ТУК!

 

Споделете: