Каква е къщата на вашите мечти?

Чрез поредица от игри под надслов „Открий къщата на мечтите си“ Винербергер ще ви помогне да намерите вашия отговор!

Керамичните тухли

Всеки човек в някакъв етап от живота си е рисувал многократно в мечтите си образа на своята бъдеща къща – онази, в която ще създаде така търсения комфорт и уют за себе си и цялото си семейство за години напред…

Малка или по-голяма, в ултрамодерен или традиционен за нашите географски ширини стил, с китни тераси и червен покрив,  с кокетна бяла фасада или с много стъкло и камък… Да, въображението е безкраен източник на вдъхновение и полет на мечтите, но когато моментът за сбъдването им настъпи, въпросите „как точно“ вече съвсем не търпят отлагане, нали?

01

Като отговор на този и редица други въпроси на 8-ми и 9-ти ноември в The Mall София се проведе промоционална игра на Винербергер под надслов „Открий къщата на мечтите си“. Тя е първото от поредицата активности на компанията в България, насочени към крайния потребител на най-големия производител на тухли в света – Винербергер.

2

Посетителите на търговския комплекс имаха възможност да се запознаят в детайли с продуктите на компанията и да участват в игра с различни награди. Представени и обсъждани бяха предимствата на естествените материали, в частност керамиката, а именно екологичност, енергийна ефективност, топло и шумоизолация, комфорт и други.

1

За най-малките бяха подготвени редица забавления. Малчуганите имаxa възможност да развихрят въображението си, рисувайки керамични къщички и в същото време, научаваха полезни факти за естествените материали, екологичния и енергоефективен начин на живот.

03

Играта „Открий къщата на мечтите си” се състоеше в построяване на мини къща по зададен макет, като се измерваше времето на всеки състезател. След оспорвана надпревара се отличиха много състезатели, които постигнаха еднакво време. Затова ще бъдат раздадени и повече награди.

Първите 10, с най-добри времена през изминалия уикенд, се награждават с ваучер за 10% отстъпка от покупката на количество тухли Porotherm 38 N+F Hi, необходими за изграждане на еднофамилна къща на съответния спечелил наградата участник. Ваучерът има валидност от 2 години.

Следващото издание на играта „Открий къщата на мечтите си” ще се състои на 6-ти и 7-ми декември 2014 г. в Мол Сердика – пред магазин Технополис.

Всички мечтатели са добре дошли!

Още информация можете да откриете на:

https://www.facebook.com/wienerberger.bg

……………………..

За Винербергер:

Винербергер е най-големият производител на тухли в света и заема водещи позиции на пазара на керемиди в Европа със своите над 220 завода в 30 държави. Дейността на компанията обхваща всички процеси от добива на глина, производство, сертифициране на продукцията, до търговията и технически консултации.

Винербергер стъпва на българския пазар в края на 2004 като Винербергер ЕООД. Дейността на компания обхваща всички процеси – от производството, въвеждането на пазара и сертифицирането, търговията и техническото консултиране припроектиране и производство на широка гама системи от керамични изделия с марките Porotherm и Terca.

Чрез висококачествените системи за керамични стени Porotherm Винербергер доставя  на своите клиенти ориентирани към бъдещето решения от строителни материали с убедителни качества.

Повече за продуктите на компанията на: www.wienerberger.bg

Споделете: