Все още загадка има – коя фасада ще грабне приза на есента?!

Броени дни остават до финала на сезон Есен в конкурса „Фасада на годината“ на Баумит!

Скоро свършва  есенният етап на конкурса "Фасада на годината" 2014

Есента, колкото и да е прелестна, скоро ще отстъпи мястото си на нейната посестрима – кралицата на снежното царство, нейно величество Зимата! Но все още има мъничко време да се порадваме на есенно слънце и да тъгуваме наред с есенните мъгли и дъждове… Трябва да отчетем, независимо от това, че с края на гостуването на златната Есен, идва и краят на есенния етап в конкурса „Фасада на годината 2014” на Баумит!

През този есенен сезон сме на вълна „борба за първо място” в състезания от всякакъв вид, като конкурсът за най-красива фасада не прави никакво изключение!

В етап Есен на конкурса „Фасада на годината“ отново имаме три претендентки за титлата, от три различни категории, които си оспорват короната на кралицата!

Остават по-малко от две седмици до края на конкурса, в които резултатът би могъл да се промени коренно – всичко зависи от вас, многоуважаемото жури, а състезателите очакват вашия избор ТУК!

Тринадесет фасади в София, село Александрово, Русе, село Мусачево, Харманли, село Тишевица, Плевен, Бяла, село Покрайна, Банско очакват да бъдат подкрепени с един “like” в сайта, а трите събрали най-много гласове ще
се класират за финалите през март 2015 г.

Временно класиране:

До момента, с 90 гласа, първенец е очарователната еднофамилна къща със сладкото зайче в двора в гр. Харманли, ул. Васил Левски 76.

еднофамилна къща със сладкото зайче в двора в гр. Харманли, ул. Васил Левски 76

На 2-ро място – засега, със 77 гласа е чудно възстановеният хотел „Анна Палас” в гр. Русе, ул. Княжевска 24.

Хотел в Русе

И отново към настоящия момент, на 3-то място, с едва 12 гласа, е заслужилата много повече подкрепа многофамилна жилищна сграда в гр. София, ул. Бр. Миладинови 53.

Многофамилна сграда в София

Бъдете активни и гласувайте за любимата си сграда ТУК, защото така й давате шанс да се класира за големия финал през март 2015 г.

Може да подкрепите фасадата, която най-много ви допада,  до 30.11.2014 г. до 12:00 ч. на обяд, а някой от вас, гласувалите, ще спечели и награда в томболата на Баумит!

Споделете: