Компанията Pipelife активно участва в обучението на бъдещи ВиК специалисти

Хидротехнически Факултет при УАСГ отбеляза 65-тата си годишнина и 8 години партньорство с Pipelife

12

Компанията Пайплайф България взе активно участие в тържествата по повод 65-та годишнина на Хидротехническия Факултет при УАСГ и 15 години немско езиково обучение.  Като дългогодишен партньор на УАСГ по отношение на  практиките на студентите и презентиране на продуктите с цел по-добра връзка между теория и практика, Пайплайф получи специален щанд, където бяха изложени най-актуалните продукти на фирмата.

13

Там студентите и гостите имаха възможността да се запознаят с интересни детайли и особености на тръбните системи и останалите изделия – пластмасови шахти, маслоуловители, пречиствателни станции за отпадни води, дренажни блокчета и др. Най-голям интерес предизвика системата за безшумна канализация Master 3  и системата за управление на дъждовните води Raineo.

14

Организаторите от Хидротехническия Факултет се бяха постарали за едно много приятно и топло тържество в залата АУЛА МАКСИМА, където освен поздравления и приветствия, се състоя и празничен концерт с участието на ансамбъл Българе.  Бяха предадени поздравления от редица министерства и също от президента на България Росен Плевнелиев. След официалната част на организиран за гостите коктейл бяха раздадени  специални плакети по повод годишнината на факултета.

15

Деканът на факултета  доц. д-р инж. Ирина Костова  изрази специална благодарност към Пайплайф като добър и отзивчив партньор при мероприятията, свързани с обучението на младите ВиК специалисти. От своя страна Пайплайф потвърди ангажимента и съдействието си при предстоящите следващи обучения.

Повече информация за продуктите на компанията ТУК!

 

Споделете: