Информираш се и печелиш с новата игра на Винербергер

„Тухла по тухла с Винербергер“.

Тухла по тухла с ВинербергерИгра, в която всеки може да спечели както материални награди, така и да се информира в детайли  за продуктите на компанията, стартира водещият в света производител на керамични тухли Винербергер.

Всеки ден в продължение на няколко седмици Винербергер ще задава по един въпрос на своите фенове, който е пряко свързан с фирмата и произвежданите продукти. Целта е потребителите да се запознаят с интересни и любопитни факти и едновременно с това да се забавляват.

Всяка седмица 10-те участника, натрупали най-много точки за седмицата в играта

„Тухла по тухла с Винербергер“, ще получават награда, а онези, които натрупат над 1000 точки ще участват в томбола за големите награди.

Ще бъде забавно и със сигурно лесно за Вас, смятат организаторите, защото за всеки въпрос има и линк за допълнителна информация, от който можете да научите и правилния отговор. Така ще можете да се забавлявате и да научите нещо ново за продуктите, от които се ражда една сграда.

Градусът на забавлението се повишава, когато поканите свои приятели също да участват. За всеки участник, приел вашата покана, ще получавате допълнителни бонус точки.
Играйте и премерете сили, доколко познавате Винербергер и продуктите на компанията!

Всеки понеделник организаторите ще обявяват кои са победителите в седмичната надпревара, на своята фен страница: https://www.facebook.com/wienerberger.bg 

Споделете: