Започна 42-то издание на специализираното изложение „Стройко 2000“

Форумът ще се проведе  от 26 март до 1 април 2014 г. в НДК

 

26 март - 1 април 2014

Днес, 26 март, се състоя тържественото откриване на 42-то издание на специализираното изложение за архитектура, строителство и обзавеждане „Стройко 2000“, което традиционно се провежда в Националния дворец на културата в столицата.

СТРОЙКО се провежда вече 21 години всяка пролет и есен през март и октомври. На изложението под покрива на НДК се събират стотици фирми, които представят български и вносни стоки. Те обхващат целия спектър в бранша – от проучване, проектиране  и инвестиране  през грубия строеж, довършителните дейности и обзавеждането до най-дребни детайли от интериора, екстериора и ландшафта.

На тазгодишното пролетно издание на изложението участват над 250 български и чуждестранни фирми, които ще представят най-новите си технологии и продукти, създадени с амбицията за подобряване на околната среда и качеството на живота.

Кратки анонси:

Винербергер и Тондах под един покрив

Отново и тази година компаниите  фирми Винербергер и Тондах– водещи производители на керамични тухли и керемиди, ще участват заедно под един покрив на изложението Стройко 2000.

 

 

Всички посетителите, които планират да построят своя бъдещ красив и уютен дом, ще могат отблизо да се запознаят с новостите в продуктите и услугите на Винербергер и Тондах, да зададат своите въпроси на специалистите от двете компании и да поставят своите проблеми. С новите продукти за изграждането на вашата нова къща – от стените до покривната система, можете да се запознаете на втория етаж в НДК, западното крило.

 

Ytong на Стройко 2000

На щанда на КСЕЛА България, разположен  срещу централния вход на НДК, гостите на Стройко могат да се запознаят с изгодните пакети за качествено, бързо и икономично строителство с YTONG. В рамките на програмата „Вашият дом“ се предлага избор от изключително функционални и атрактивни архитектурни решения в стила на традиционната и модерна българска архитектура.

По време на „Стройко 2014“ се представят и новите продукти на фирмата – минерални топлоизолационни плочи Multipor и блокчетата с отвори за безкофражно отливане на колони YTONG.

 

Демонстрации на нови продукти ще се извършват на щанда на "Теразид" на пролетното  Стройко тази годинаБългарската компания „Теразид” ЕООД  също ще представи нови продукти и технологии по време на 42-ото издание на строителното изложение „Стройко 2000”.

Щандът на фирмата е на втория етаж. Посетителите на изложението ще може да видят на място и декоративните ефекти и начина на работата с новата металикова боя Athelie от италианската серия интериорни бои и мазилки Adicolor. Водещият производител настроителни материали „Теразид” ЕООД е изключителен представител на Adicolor за България.

Стройко 2000 е вече утвърдено бизнес средище за контакти между хора, които мислят и работят за просперитета на България.

Девизът на изложението „ЗА ЕДНА ПО-ХУБАВА БЪЛГАРИЯ” се превръща в действителност с помощта на СТРОЙКО 2000. Той обединява  усилията на организатори и изложители да превърнат страната ни в предпочитано място за живеене.

Можете да посетите изложението всеки ден от 10 до 19 часа. Входът е свободен.

 

Споделете: