Търси се отговор на въпроса – коя фасада ще спечели приза за зимна кралица в конкурса на Баумит?

Пролетта пристига след финала на сезон „Зима“ в надпреварата за „Фасада на годината“

Сезон "Зима" очаква големия финал!

Пролетта вече официално е стегнала куфарите си, натоварени с цвят и аромати, и пътува насам, но преди да пристигне, една голяма загадка предстои да бъде разкрита – коя от 15-те състезателки в сезон „Зима“ на конкурса на Баумит „Фасада на годината“ ще се окичи с короната на зимна кралица?!

И макар предпочитаните цветове на същинската зима да са предимно в гамата на класическата комбинация черно и бяло, то не всички сгради, участнички в надпреварата, чието начало бе преди три месеца, се съобразиха с модните зимни тенденции и се довериха на цветове, искрящи от жизненост и настроение!

Само след две седмици всичко ще бъде ясно, но дотогава нищо не е сигурно и всеки глас може да промени временната класация. Резултатите до момента можете да видите ТУК и ако все още не сте подкрепили любимата си фасада, не отлагайте – няма време!

Временно класиране до момента:

С 1210 гласа на публиката до този момент на първо място е Обект 9, еднофамилна жилищна сграда в град Търговище, ул. Клокотница 7.

Обект 9, еднофамилна жилищна сграда в град Търговище, ул. Клокотница 7

Заявител в конкурса и изпълнител на сградата е Ненков ЕООД, а изпълнител на фасадата е г-н Хасан Алиев. Проектант е арх. Галя Цонева. Използваните материали са Баумит интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие Силиконова мазилка.

С 820 гласа, засега, на второ място се класира  Обект 8, жилищна сграда ново строителство в град Благоевград, ул. Бяло море 2.

 Обект 8, жилищна сграда ново строителство в град Благоевград, ул. Бяло море 2

Заявител в конкурса и изпълнител на обекта е фирма Корект строй ООД, проектант е арх. Любен Огорелков, а инвеститор е Благоевград Инвест 11 ЕООД.
Използваните материали са Баумит интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие Гранопор мазилка.

С 421 гласа на публиката за трето място претендира  Обект 3, Хотел „Агуста“ в град Велико Търново, ул. Цветарска.

Обект 3, Хотел "Агуста" в град Велико Търново, ул. Цветарска

Заявител в конкурса и изпълнител на сградата е  Братекс ООД, проектант Арх мастер ЕООД – арх. Пламен Иванов и инвеститор г-н Ганчо Даскалов
Използваните материали са Баумит интегрирана топлоизолационна система.

Гласувайте с един клик до 28. 02. 2014 г, до 12:00 ч. и изведете любимата си фасада до челните места! Първите три обекта от всеки сезон се класират за участие в крайното гласуване за „Фасада на годината” с жури –  приятелите на Баумит. Гласуването за 12-те номинирани от публиката фасади  ще се състои от 1 до 10 март 2014 година до 12:00 ч. на обяд.

Повече за регламента на конкурса можете да видите ТУК!

Да изпратим заедно зимата с аплодисменти – Баумит и 15-те прекрасни зимни  фасади  очакват да решите загадката на конкурса! Защото всички сме в журито!

 

Споделете: