Оригинални идеи определиха победителите в конкурс на „Пайплайф България“

Студенти от УАСГ представиха иновативни разработки за най-добър ВиК продукт 
Победителите в конкурса на Пайплайф България

Бъдещи строителни инженери, към момента все още студенти в УАСГ, представиха своите оригинални и нестандартни разработки за най-добър ВиК продукт в конкурс, организиран от Пайплайф България ЕООД.

Интересните предложения сериозно затрудниха организаторите на надпреварата, но три от тях все пак се наложиха с най-креативен подход към сериозната материя.

Награждаването на победителите в класирането се състоя на 19 февруари в Катедра „ВиК“ на УАСГ. Първите трима от участниците в конкурса представиха най-оригинални разработки на иновативни продукти.

Награждаването се състоя на 19-ти февруари

Първото място и парична награда от 300 лв. спечели студентката Илзе Чернарева за разработката си „Защо полипропиленовите тръби за канализация HT Line се налагат и изместват старите ПВЦ тръби”.

Гергана Иванова и Радослав Тонев, представили също много добри идеи, спечелиха съответно 2-ро и 3-то място.

Различното и оригинално мислене  ще бъде поощрявано от Пайплайф, уверяват организаторите, и за в бъдеще. Всяка година ще бъдат организирани подобни конкурси с атрактивни награди, но най-ценното ще е постепенното навлизане на участниците в реалните практически ситуации  и разрешаването им.

Защото едно от най-важните неща в обучението е връзката теория – практика и реализиране на наученото в реалността.

Повече за системата за полипропиленова канализация  HT Line  може да видите ТУК!

 

Споделете: