Титлата „Фасада на годината 2013“ грабна сграда в гр. Търговище!

След оспорвана надпревара в конкурса на Баумит победителят най-после е ясен!

 

Конкурс "Фасада на годината 2013" приключи! 

Често и по различни поводи обичаме да казваме, че времето направо лети – дали на крилата на еждневието или на мечтите, е друг въпрос, но когато стане дума за оспорвана надпревара в конкурс, повече от сигурно е, че го прави със скоростта на светлината!

И ето, отлетя неусетно още една година, през чиито 12 месеца в 4 сезона, жури в състав 17 185 члена гласува онлайн за 59 фасади!

Оспорвана, непредсказуема, но и изключително интересна бе отново надпреварата вконкурса на Баумит „Фасада на годината 2013”. В нея взеха участие нови и реставрирани жилищни еднофамилни, многофамилни, смесени, административни сгради и хотели, при чието изпълнение на фасадата са използвани строителни материали от Баумит.

Журито реши:

Победител с 4154 годишни гласа е еднофамилна жилищна сграда в град Търговище, ул. Клокотница 7 !

За 2013-та година журито на конкурса, състоящо се от вас, феновете на Баумит, определи като свой фаворит – Обект 9 от зимния етап, еднофамилна жилищна сграда в град Търговище, ул. Клокотница 7.

Обект 9, еднофамилна жилищна сграда в град Търговище, ул. Клокотница 7

Заявител в конкурса и изпълнител на сградата е Ненков ЕООД, а изпълнител на фасадата е г-н Хасан Алиев. Проектант е арх. Галя Цонева. Използваните материали за фасадата са Баумит интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие Силиконова мазилка.

Честито и от нас на победителя!

На второ място в големия финал с 3309  гласа застана Обект 8 от зимния етап – жилищна сграда ново строителство в гр. Благоевград. Заявител в конкурса и изпълнител на обекта е фирма Корект строй ООД, проектант е арх. Любен Огорелков, а инвеститор е Благоевград Инвест 11 ЕООД.

 Обект 8, жилищна сграда ново строителство в град Благоевград, ул. Бяло море 2

Използваните материали са Баумит интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие Гранопор мазилка.

На трето място с 833 годишни гласа се класира Обект 4 от етап лято –  жилищна сграда Formhouse, ново строителство, намираща се в София, Горубляне, ул. Павел Красов 36.

Обект 4

Проектант на сградата и заявител в конкурса е JT Architects с архитект Янита Тарабанова. Инвеститор и изпълнител е Бауформ ООД, избрал материали от Баумит – интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие Силиконова мазилка. 

Баумит честити победата на трите фасади – финалистки, а екипите, работили по изграждането им, ще получат  призове!

Баумит благодари и за участието на всички 59 фасади в изминалата година на конкурса! Един от вас, гласувалите членове на журите, ще бъде награден с подарък в томбола!

Очаквайте скоро тегленето на томболата и не забравяйте – предстои нов конкурс за 2014 година, чийто пролетен етап вече чука на вратата!

 

 

 

Споделете: