Представиха новите колекции на Roca за 2014 г.

 „Дизайн, достъпен за всеки“ и „Малките удоволствия на живота“ са  формулите, провокирали създаването на новите продукти

"Дизайн, достъпен за всеки" и "Малките удоволствия на живота" са  формулите, провокирали създаването на новите продукти

Над 150 гости от всички Балкански страни присъстваха на  първата международна среща на партньорите на Roca, която се проведе на 24 април в Експо Баня София.

Партньори, дистрибутори, архитекти, както и медии от България, Гърция, Македония, Румъния, Сърбия, Хърватия уважиха събитието. Специален поздрав към гостите  отправи г-н Луис Кановас Дел Кастильо Муньос, заместник-ръководител на Мисията на посолство Испания у нас.

Изпълнителният директор на Roca за Югоизточна Европа, Серхио Кастро, представи новата организационна структура на компанията за Балканите, където Roca има три фабрики – в България, Румъния и Хърватия. Новата организация оптимизира процеса на логистика, така че да обслужва целия регион. Целта е синергия и координирани действия между всички отдели на компанията в различните балкански държави, за да се постигне по-добро обслужване на клиентите, по-кратки срокове на доставка и продуктово портфолио, което да отговаря на вкуса, размерите на баните и традициите в региона. Стратегията на компанията, съобразена с икономическото развитие на Балканите е да предлага качествени продукти със съвременен дизайн, достъпни за най-широк кръг потребители.

Нови колекции Roca

Под надслов „Дизайн, достъпен за всеки“ и „Малките удоволствия на живота“ мениджърите продажби и/или маркетинг за отделните държави представиха най-новите колекции, които Roca предлага на пазара в Югоизточна Европа през 2014 г.  В презентацията участваха Веселин Симов (България, Македония, Румъния, Унгария, Албания, Близкия изток и Кавказките републики), Младен Коколич (Хърватия и страните от бивша Югославия), Корнел Костаче (Румъния, Унгария, Гърция) и Мариана Мутцацу (Гърция).

Компанията разширява продуктовата гама в икономичния ценови клас с две нови колекции санитарен порцелан. Първата допълва познатата вече серия мебели за баня Debba. Сега колекцията предлага многобройни решения за цялостно обзавеждане или обновяване на банята на достъпни цени.

Нови прод,укти

Спечелилите интереса на потребителите мебели в стандартен или компактен вариант, подходящ за малки пространства вече могат да се комбинират съ санитарен порцелан от същата серия. Изборът е между умивалници в няколко размера, включително компактни и варианти за монтаж с конзола, полуконзола или стенен монтаж със сифон; стоящи или окачени тоалетни и бидета, всички с опция седалка и капак със забавено падане.

Високата издръжливост и качество на продуктите, в съчетание с дизайна, позволяващ бърз монтаж и демонтаж и лесно почистване, правят колекция Debba отлично решение както за дома, така и за обществени места, още повече, че тоалетните, тип моноблок са с механизъм с двоен бутон 4,5 / 3 л. и гарантират значителна икономия на вода.

нови колекции

Tipo e нова колекция санитарен порцелан от Roca и е плод на въображението на известния италиански дизайнер Антонио Було, дългогодишен партньор на компанията. Характеризира се с чистота на формите и меки заоблени линии. Всички елементи са обединени от хармоничен дизайн, оптимални размери, подходящи и за по-малки пространства, практичност и високи стандарти за хигиена. Колекцията включва удобен умивалник за монтаж на стена, тоалетна чиния и биде в окачен вариант или за монтаж до стена. Цените на продуктите от новата серия Tipo на Roca са изключително привлекателни за потребителите.

През 2014 г. компанията Roca е подготвила още изгодни за потребителите предложения: моноблок Victoria на изключително атрактивна цена от 229 лв. с ДДС; комплекти окачена тоалетна със структура за вграждане от сериите Nexo и Victoria на цени от 339 лв. с ДДС; комплекти смесители от колекциите Victoria, Monodin, Esmai и L20 (включват смесител за умивалник, вана-душ и тръбно окачване), чиито цени започват от 276 лв. с ДДС.

Още нови продукти Roca за зоната на душа и аксесоари допълват богатия избор на потребителите през 2014 г., за да създадат своята мечтана баня с оптимален бюджет. Информация за пълната продуктова гама на лидера в обзавеждането и оборудването за баня Roca може да се намери на обновената интернет страница на компанията www.bg.roca.com и в партньорската дистрибуторска мрежа.

 

 

 

Споделете: