Стартира 7-то издание на архитектурните награди Wienerberger Brick Award 2016

Отново целта на конкурса е да изтъкне качествата на керамичните тухли като изключително универсален и модерен строителен материал

Винербергер - архитектурен конкурс

Преди 10 години, през 2014 г. за първи път се организира Wienerberger Brick Award. Оттогава, на всеки две години се отличават най-креативните и най-забележителните керамични архитектурни сгради от цял свят. Целта на конкурса е да покаже, че тухлата е изключително универсален строителен материал, но и модерен и креативен. В същото време конкурсът проследява съвременното развитие и тенденциите в международната керамична архитектура и забележителното й разнообразие от приложения.

Наградният фонд е € 27 000.

Следващите награди Wienerberger Brick Award ще се връчат през 2016 г.

Винербергер България стартира национална селекция на български проекти, които да представляват България. За целта очакваме Вашите проекти до 31.12.2014 г. Победителите в националната селекция ще продължат надпреварата в международния конкурс.

Заявете своето участие в Brick Award 2016 сега!

Условия за участие за Brick Award 2016:

  • Преобладаващата част на вложените материали да бъде керамика (тухли за основна зидария, фасадни тухли, керемиди, керамични настилки и др.)
  • Година на завършване на сградата – 2013/2014 г.
  • Без ограничения във вида строителните работи – ново строителство, пристрояване, реставрация, интересни реконструкции на керамични сгради, специални решения и др.
  • Всички видове сгради могат да участват: еднофамилни,многофамилни къщи, жилищни сгради, индустриални и обществени сгради, селскостопански обекти и др.

Необходими документи:

Краен срок за подаване на заявки и материали: 31.12.2014 г.

Повече за конкурса можете да намерите на:

http://www.wienerberger.bg/brick-award

http://www.brickaward.com/

Споделете: