Когато есента си дойде у дома… започна поредният етап в конкурса „Фасада на годината“!

13 прелестни фасади ще си съперничат по хубост и чар  с есенния листопад!

Започна есенният етап на конкурса "Фасада на годината" 2014

Ден след ден, като зърна от пъстра броеница, отлетяха неусетно горещите летни емоции и отново – чакана или не съвсем, в своя дом пристигна щедрата на багри повелителка на поредния годишен сезон – златната Есен!

Вярно, май пристигна малко мрачна и сърдита, но това й настроение едва ли ще продължи дълго, след като вече е разбрала с каква прелестна компания ще се обгради – 13 фасади-красавици ще се надпреварват за вниманието й – естествено, и за вашето, уважаемо жури!

Помните ли, приятели,  онази част от „До Чикаго и назад”, където Щастливецът замаян описва фасадите на щатските здания:

„С нищо не може да се сравни тази поразителна, като че бистро трептяща пъстрина на улицата. По цялата улица напразно ще търсиш две здания еднакви. Разнообразни са те по архитектура, по-широчина, по височина, по боя!”.

Така стоят нещата и в този сезон на конкурса „Фасада на годината 2014“, организиран от Баумит – напразно ще търсим две еднакви фасади: всичките 13 кандидат-победители в етап ЕСЕН са разнообразни по вид, цвят и предназначение. Може да се уверите в това тук и да гласувате с един клик за тази, която най-много ви харесва!

Фасадите се намират в София, село Александрово, Русе, село Мусачево, Харманли, село Тишевица, Плевен, Бяла, село Покрайна, Банско.

Бъдете активни и гласувайте за любимата си фасада, защото така й давате шанс да се класира за големия финал през март 2015 г.

Можете да подкрепите своя фаворит  сред  есенните кандидати  до 30.11.2014 г. до 12:00 ч. на обяд, а някой от вас, гласувалите, ще спечели и награда в томболата на Баумит!

Според регламента на състезанието първите три обекта от всеки сезон се класират за участие в крайното гласуване за „Фасада на годината”,  отново с жури –  вие, приятелите на Баумит.

Повече за регламента на конкурса  можете да видите ТУК!

Баумит и 13-те прекрасни фасади ви очакват!

Изборът ще бъде труден, но не губете ценно време и гласувайте – есента заслужава да й отредим най-достойната компания!

Споделете: