Винербергер стартира партньорска програма в подкрепа на строителни фирми и майстори

Пести, докато градиш и спечели куп награди!

Компанията Винербергер – най-големият производител на тухли в света, винаги се е стремила да бъде близо до своите клиенти и да изгражда дълготрайни и ползотворни връзки с тях.

Винербергер стартира партньорска програма

Като поредно доказателство на своята фирмена философия и политика, Винербергер стартира програмата „Винербергер ПАРТНЬОР“, която е насочена в подкрепа на малки строителни фирми, бригади или самостоятелни майстори и зидаро-мазачи, ползващи продукти за зидария. Включилите се участници могат да „видят“ реалните плодове на своя труд, като трупат бонус точки, срещу които получават полезни награди.

Цел на програмата

Да даде възможност на участниците, които заявят чрез регистрацията си воля за участие в Програмата, да се запознаят детайлно чрез информационни материали, лични срещи с представители на „Винербергер” ЕООД с продуктите на компанията и ползите от тяхната употреба, както и да се установи ползотворна комуникация между потребителите и „Винербергер” ЕООД с цел консултиране от страна на представители на „Винербергер” ЕООД за максимално ефективна употреба на продуктите на компанията.

Кой има право да участва?

Право на участие имат всички физически лица, които пребивават на територията на Република България, навършили 18 години и притежават дееспособност съгласно разпоредбите на действащото право да сключват сделки от свое име и за своя сметка със собствените си действия и развиват професионална дейност в областта на строителството.

Участието в Програмата е обвързано със закупуването на продукти на Винербергер ЕООД и/или други продукти за изграждане на стени, независимо от това дали същите са производство или внос на Винербергер ЕООД или не.

Защо да участвате?

  • За да получите безплатна консултация и обучение
  • За да получите членска карта „Винербергер ПАРТНЪОР“
  • За да спечелите куп награди

Повече за програмата вижте на  http://www.wienerberger.bg/програма-партньор

Как да се включите?

Попълнете Форма за регистрация

Винербергер – Пестиш, докато градиш!!!

 ………………………………………………………………..

Винербергер е най-големият производител на тухли в света и заема водещи позиции на пазара на керемиди в Европа със своите над 220 завода в 30 държави. Дейността на Винербергер обхваща всички процеси от добива на глина, производство, сертифициране на продукцията, до търговията и технически консултации. Чрез висококачествените системи за керамични стени Porotherm доставяме на своите клиенти ориентирани към бъдещето решения от строителни материали с убедителни качества.

Споделете: