Лятото е нетърпеливо – коя фасада ще грабне приза за негова кралица?

Само броени дни остават до финала на летния етап на конкурса „Фасада на годината 2014“, организиран от  Баумит

Сезон лято на конкурса "Фасада на годината 2014"

Лятото тази година бе доста своенравно и капризно, но нали всички го обичаме, нямаше как да не му простим променливите настроения! Наред с всичкоостанало, лятото  е и особено нетърпеливо да разбере коя фасада ще бъде определена от многоуважаваното жури – всички вас, за най-красива и слънчева!

И това ще стане ясно само след броени дни, отново с вашата помощ, защото на вас се пада сложната задача да изберете най-достойната сред всички 14 прелестни фасади, състезаващи се в летния етап на конкурса на Баумит.

Състезателките можете да разгледате  ТУК!

До момента 392 сред вас са  подкрепили с един клик най-хубавата според тях фасада,  извеждайки на първите три места във временното класиране красивите фасади по-долу.

Не забравяйте, уважаемо жури, изборът не е лек, а резултатите могат да се променят всеки момент, затова – бъдете активни и продължавайте да гласувате до 31.08.2014, до 12:00 часа на обяд!

Временно класиране:

С най-много гласoве на публиката, 118 до момента, е обект 3 – Многофамилна жилищна сграда с гаражи от категория Жилищни сгради – ново строителство, находяща се на адрес гр. София, ул. Софроний Врачански 147.

обект 3 – Многофамилна жилищна сграда с гаражи от категория Жилищни сгради - ново строителство

Заявител в конкурса и изпълнител на сградата е „София Проджект” ООД, проектант е арх. Мирела Стефанова, а инвеститор е „БГ Проджект” OOД. Използваните материали са Баумит интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие Силикатна мазилка.

На второ място във временното класиране, с 97 гласа на публиката, застава обект 6, Жилищна сграда – ново строителство, с адрес: с. Марково, общ. Родопи.

обект 6, Жилищна сграда - ново строителство, с адрес: с. Марково, общ. Родопи.

Заявител в конкурса е Арбитър EOOД, с проектант арх. Калоян Калчев. Инвеститор е Лъкшъри Българиан Естейтс EOOД, а изпълнител е Термобилд ЕООД, използвал интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие Нанопор мазилка от Баумит.

На трето място – засега, с 67 гласа е обект 16 – Резиденция – учебен център от категория Административни сгради и хотели – ново строителство.

обект 16 – Резиденция - учебен център от категория Административни сгради и хотели - ново строителство.

Сградата се намира в  с. Съдиево, обл. Бургас. Инвеститор на обекта и заявител в конкурса е Севан ООД, проектант е aрх. Мирослав Бойчев, а изпълнител е Коди – 07 OOД, използвал материали от Баумит – интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие Нанопор мазилка

Подкрепете и вие любимата си фасада! Променете резултата на временното класиране като посетите сайта на конкурса тук и натиснете бутон „Гласувай“!

Фасадите, събрали най-много ваши гласове, ще се класират на първо, второ и трето място и ще участват на финалния кръг от конкурса през март 2015 г.

А ако имате повече фаворити сред фасадите в лятната колекция, може да дадете израз на своето впечатление и тук: http://www.facebook.com/BaumitBulgaria

Очакваме ви, гласувайте и може да спечелите награда в томбола!

 

 

 

Споделете: