Мострената градина на „Земелрок Щайн унд Дизайн“ представя мечтите като реалност!

Изложбената зала под открито небе показва продукти, създадени със страст към настилките и изискан дизайн!

Откриха мострената градина на Земелрок

В приятелска атмосфера и в компанията на много гости, партньори и журналисти се състоя официалното откриване на новата „мострена градина“ на „Земелрок Щайн унд Дизайн“.

На 4 юни на територията на завода на компанията, който е с адрес „Подбалкански път“, до с. Григорево, общ. Елин Пелин, за първи път бе представена градината, в която всеки може да открие как на практика могат да изглеждат мечтите във форма и цвят!

IMG_1446

Мострената градина представя визуално възможностите и богатата гама продукти на водещия производител на вибро-пресовани бетонни изделия.

IMG_1450

Изложбената зала под открито небе  на практика дава възможност на всички търговски партньори и ландшафтни специалисти да направят лесно своя избор за реализация на проектите, в които са заложени екстериорни решения от вибро-пресовани настилки.

IMG_1451

Марката  Semmelrock е позната в цяла Централна и Източна Европа и заема сериозен дял от пазара на изделия в този бранш.

Заводът в България бе открит преди 5 години, а повече информация за продуктите и дейността на фирмата в България можете да намерите на  уеб страница на компанията – www.semmelrock.bg.

……………

За  Semmelrock

Вече повече от 50 години Semmelrock Stein+Design съчетава в производството на вибропресовани бетонни изделия изискан дизайн, технологични иновации и високо качество, в резултат на което марката се е утвърдила като водещ доставчик на висококачествени решения за ландшафтно оформление в Централна и Източна Европа.

Робърт Ф. Холцер, главен изпълнителен директор на групата Semmelrock споделя: „Нашата стратегия е съсредоточена върху иновациите. Ето защо, когато разработваме нашите продуктови системи, ние винаги търсим перфектната комбинация между естетика и висока функционалност. Чрез фокусирането върху атрактивния дизайн и интелигентните системни решения, ние се стремим да вдъхновим нашите клиенти да се възползват от многообразните възможности за ландшафтно оформление, които продуктите на Semmerock предлагат“.

Semmelrock е 100% собственост на Wienerberger AG и разполага с модерни производствени бази, ефективна и гъвкава дистрибуторска мрежа в Централна и Източна Европа. Със своите 16 завода в осем държави – Австрия, Словакия, Чехия, Унгария, Полша, Хърватска, Румъния и България – както и дистрибуторски организации в Словения и Босна и Херцеговина, концернът осигурява работа на над 1000 души.

Като социално отговорен член на обществото, Semmelrock е въвела принципите на устойчивото развитие като неразделна част от дейността си. Производствените мощности са близо до клиентите, с което се гарантират оптимални грижи и обслужване, както и принос за развитието на съответния регион.

Устойчивото управление е дълбоко залегнало в корпоративната стратегия на компанията и неговите принципи се спазват във всички сфери на дейност от много години.

Продуктите на Semmelrock са с разнообразни сфери на приложение от публични пространства като улици, паркове и площади, до частни домове и градини. Според думите на Роберт Ф. Холцер „Като дизайнер на ландшафтни пространства, ние сме там, където хората обичат да остават“. Най-успешни в своята област са хората, които работят със страст. А нашата страст са продуктите от бетон – нашата страст е „Страстта към настилките“.

 

Галерия:

 

 

Споделете: