Изненади и атракции очакват всички влюбени в София Ринг Мол през февруари

Най-новият търговски център в столицата ще празнува заедно с посетителите си месеца на виното и любовта

1

В месеца на виното и любовта  София Ринг Мол ще подари на посетителите си много нови изненади, събития и забавления. В дните около наближаващия Свети Валентин – от 12 до 15 февруари, търговският център е подготвил за гостите си различни атракции като колело за влюбени, шоколадов бар и томбола с романтични награди. В играта „Твоят романтичен ден“ всеки, който направи покупка в София Ринг Мол, независимо от стойността й, има възможност да изпробва късмета си и да получи награда. Томболата започна на 5-и и ще продължи до 15-и февруари.

За любителите на виното пък от 12 до 22 февруари в мола ще се състоят специални дегустации на селектирани вина със съдействието на „Домейн Бойар“, „Едоардо Миролио“, „Four Friends“ и „Белведере“. Щандовете на винопроизводителите ще бъдат разположени на ниво 1 до магазин Terranova и до сцената пред notosgalleries, между Calzedonia и OVS, a на ниво 2 до кафе-бар Memento и до ресторант Victoria.

За да създаде специална атмосфера за посетителите си, София Ринг Мол подготвя и представления на известни мюзикъли на голяма сцена в самия търговски център. Гостите на мола ще могат да се насладят напълно безплатно на професионалното изпълнение на шестима актьори от трупата на Националния музикален театър – Александър Мутафчийски, Весела Делчева, Атанас Сребрев, Милена Гюрова, Богомил Спиров и Марина Драгомирецкая.

Репертоарът им включва едни от най-харесваните хитове от световноизвестни мюзикъли като „Уестсайдска история“, „Коса“, „Хелоу, Доли“, „Мери Попинз“, „Чикаго“, „Кабаре“, „Красавицата и звярът“, „Мис Сайгон“ и др.

Представленията започват на 12 февруари от 17:00 часа на ниво 1, на сцената на FUNTASY Ring Park, и ще продължат в същия час в дните от 13-и до 15-и, от 19-и до 22-ри и от 26-и до 28-ми февруари на голямата сцена до магазина на notosgalleries в София Ринг Мол. През почивните дни представленията ще са по 2 пъти на ден, от 14:00 и от 17:00 часа.

През втория месец на тази година интересни събития ще очакват и най-малките посетители на търговския център – куклен театър, танци, рисунки върху лица, работилници за изработване на картички, валентинки и венециански маски са само малка част от изненадите за децата в София Ринг Мол.
Програмата на събитията и активностите през февруари може да бъде проследена на Facebook страницата на мола: https://www.facebook.com/SofiaRingMall.Official или на сайта www.sofiaring.bg.

София Ринг Мол е представител на най-модерните търговски центрове от ново поколение и вече се превръща в една от предпочитаните шопинг дестинации на столицата. Молът отвори врати в началото на ноември миналата година с 200 магазина и над 400 марки, от които 100 напълно нови за българския пазар. Освен това София Ринг Мол привлича посетителите си с мултиплекс кино с 10 зали и VIP салони, най-големия увеселителен център на закрито на над 6 000 кв.м. FUNTASY Ring Park, най-голямата в страната и единствена в София закрита картинг писта с площ 7 500 кв.м. и над 20 завоя, най-големия универсален магазин простиращ се на 6 500 кв.м. notosgalleries, безплатен паркинг с общо 3 500 места, ВИП паркинг със 100 места, безплатен wi-fi, безплатна автобусна линия и още много други. Домашни любимци също са добре дошли в мола заедно със своите стопани.

Най-новият мол в София има още едно силно предимство в сравнение с останалите и това е близостта до планината. Няма друг мол в България, който да се намира на границата между Витоша и града и да предлага на посетителите си толкова големи отворени пространства, широки тераси с изглед към планината, толкова много естествена светлина във вътрешността и зелени площи, простиращи се на над 28 000 кв.м. Именно с тази особеност на София Ринг Мол е свързана и уникалната му архитектура и концепцията му да поставя акцент не само върху пазаруването, но и върху местата за забавление, спорт, отдих и прекарване на свободното време.

Споделете: