През дамския месец София Ринг Мол подарява екскурзии за двама до Париж, Рим, Карлови Вари и Дубай

Още много красота, мода, танци и кулинарни съвети с Лео очакват посетителите през март

1

Най-новият търговски център  – София Ринг Мол, който още с откриването си се утвърди като една от любимите шопинг дестинации в столицата, през най-дамския месец ще обгради със специално внимание нежната половина от гостите си. Безплатни съвети за красота, уроци по танци, кулинарни демонстрации и препоръки за бързо и лесно готвене от Лео Бианки, както и модно ревю на едни от най-обичаните модни марки са сред мартенските подаръци за дамите от София Ринг Мол.

В продължение на три седмици от 7-ми до 29-и март посетителките на търговския център ще бъдат напътствани как да полагат най-добрите грижи за външния си вид. Дамите ще получават съвети на Сцената на красотата в мола от експерти на notosgalleries и Beauty Zone.

За онези, които искат да разпуснат след работа, ще се провеждат безплатни уроци по латино и поп танци от професионални танцьори всеки делничен ден от 9-и март до края на месеца между 19:00 и 20:00 часа.

2

Почитателите на кулинарното изкуство пък ще могат да почерпят опит, съвети и идеи и да получат рецепти за вкусни и лесни ястия от известния италиански готвач Лео Бианки, с които да зарадват семейството. Той ще бъде в София Ринг Мол всяка неделя в периода между 8-ми и 29-и март от 16:00 до 18:00 часа.

За да отпразнува заедно с дамите месеца, посветен на тях, София Ринг Мол организира томбола специално за жени. Всеки ден от понеделник до петък в периода от 9-ти до 28-ми март гостенките на мола ще могат да се включат в играта като условието е само да попълнят талон с отговор на въпроса „Кой е любимият Ви магазин в София Ринг Мол?“.

Наградите са уикенд за двама в 4-звездни хотели в Париж, Рим и Карлови Вари, както и седмична ваканция отново за двама в Дубай. София Ринг Мол ще подари на късметлийките и самолетните билети до четирите дестинации. Талоните за участие дамите могат да намерят на бюро „Информация” в мола. Имената на щастливките пък ще бъдат обявени по време на концерт специално за дамите на Орлин Павлов и VENZY в последната неделя от месеца – 29 март, когато посетителите ще могат да се насладят и на модно ревю.

София Ринг Мол ще продължи да радва най-малките си посетители с куклен театър, танци, игри, рисунки върху лица и различни работилници и през третия месец на годината. Програмата на събитията и активностите през март може да бъде проследена на Facebook страницата на търговския център: https://www.facebook.com/SofiaRingMall.Official или на сайта www.sofiaring.bg.

София Ринг Мол е търговски център от ново поколение, който отвори врати в началото на ноември миналата година с различна от останалите молове концепция и с амбицията да поставя акцент не само върху пазаруването, но и върху местата за забавление и за прекарване на свободното време. Самата архитектура на София Ринг Мол, както и местоположението му между града и планината, също са съобразени с тази концепция. Няма друг търговски център в страната, който да предлага на посетителите си толкова големи отворени пространства, широки тераси с изглед към планината, толкова много естествена светлина във вътрешността и зелени площи, простиращи се на над 28 000 кв.м.

В София Ринг Мол посетителите могат да открият повече от 200 магазина, над 400 марки, от които 100 напълно нови за българския пазар, кино с 10 зали с VIP салони, най-големият увеселителен център на закрито, най-голямата закрита картинг писта в страната с площ 7 500 кв.м., най-големият универсален магазин простиращ се на 6 500 кв.м., безплатен паркинг с общо 3 500 места, ВИП паркинг със 100 места. Сред ключовите наематели на новия търговски център FUNTASY Ring Park, гръцката верига универсални магазини notosgalleries, Пикадили, Техномаркет, Mr. Bricolage, Явор, Mango, H&M, New Yorker, LC Waikiki, Intersport, Cine‘ Grand и Sofia Karting Ring. Заедно с ИКЕА София Ринг Мол предла над 50 000 кв.м магазини за мебели и аксесоари за дома, което го прави най-големия център за такива стоки в България.

Общата отдаваема площ на София Ринг Мол е 105 000 кв.м. Инвеститорите в проекта са Fourlis Group и Danaos Group.

Споделете: