Все още има възможност за участие в конкурса „Моята скулптура от YTONG“

Фотоконкурсът е организиран от  КСЕЛА Германия

Последната дата за участие в конкурса е 17 ноември!

Все още има време за участие   в организирания от КСЕЛА Германия фотоконкурс „Моята скулптура от YTONG“ – последната дата е 17 ноември. За целта всеки участник трябва да качи снимката на своето произведение на www.ytong-dein-stein.de/ytong-gewinnspiel/.

Шансът да се спечелят страхотни награди е реален!

Определянето на победителя ще бъде чрез онлайн гласуване, което ще се проведе в периода 18 Ноември – 01 Декември.

Етапи на конкурса:

Стъпка 1: Изпратете снимка заедно с другата необходима информация (име, e-mail, име на снимката) до 17 Ноември 2013 г. Формулярът за участие се намира www.ytong-dein-stein.de/ytong-gewinnspiel/ (Teilnahmeformular). Снимката ще бъде качена на официалния сайт на конкурса: www.ytong-dein-stein.de.

Стъпка 2: На 18 Ноември 2013 г. ще започне онлайн гласуване за всички качени снимки. Сподели снимката си в социалните мрежи и помоли приятелите ти да гласуват за теб!

Стъпка 3: Последният ден за гласуване е 1 Декември 2013 г. Можете да изберете между 1 и 5 точки за всяка снимка. Снимката с най-висок брой точки печели първа награда! Първите десет ще спечелят грантирани награди от YTONG!

Стъпка 4: Победителите ще бъдат информирани по e-mail след края на конкурса. Бъдете внимателни при попълването на формуляра!

Всички участници, условията на конкурса, както и наградите можете да видите на официалния сайт на конкурса: www.ytong-dein-stein.de

 

Споделете: