Adicolor откри свой представителен магазин в София

„Теразид“ ЕООД е изключителен представител за България на висококачествените италиански мазилки

3

От края на м. септември популярната марка италиански мазилки Adicolor вече има свой представителен магазин в София.

Шоурумът на изисканите декоративни мазилки бе открит официално на 29.09.2015 г., като интериорни дизайнери, архитекти и майстори на венециански мазилки имаха възможност първи да разгледат впечатляващите мострени пана на автентични рустикални мазилки, полираните до блясък венециански мазилки и покритията с модерни металикови акценти.

1

Магазинът се намира на бул. „Андрей Сахаров“, непосредствено до метростанция Младост 3 и работи с клиенти всеки делничен ден от 10.00 до 18.00 ч.

В представителния магазин е обособен и тониращ център за декоративни мазилки и интериорни бои, което позволява клиентите да получат желания от тях продукт в избрания цвят на момента.

2

Експорт мениджърът на Adicolor Денис Милан пожела много успехи на магазина оттук нататък. „Радвам се, че в България имаме такъв коректен и активен партньор в лицето на Теразид“, допълни тя.

„Теразид“ ЕООД е изключителен представител за България на висококачествените италиански мазилки, които успешно присъстват в над 30 държави по целия свят.

Повече информация за неповторите декоративни ефекти на италианските мазилки Adicolor може да намерите на www.adicolor.bg.

 

Споделете: