„SIMPLY WHITE“ ще е цветът на 2016 година!

Лидерът в цветовете Benjamin Moore разкри тенденциите за следващата година!

Benjamin Moore определи цветът на 2016 г.!

Benjamin Moore, най-предпочитаната марка бои, цветове и покрития на Северна Америка,  обяви своя така очакван избор за ЦВЯТ на 2016 – „Simply White OC-117“. Компанията също така разкри цветовите тенденции за 2016 и кореспондираща палитра от 23 цвята, които илюстрират как бялото влияе върху цветния спектър.

„Белият цвят е трансцендентен, динамичен и поляризиращ, той или се приема за даденост, или обсебва“, казва Елън О’Нийл, творчески директор на Benjamin Moore. „Бялото не е просто тенденция в дизайна, то е съществена част от дизайна. Популярността на бялото, необходимостта от бялото и мистиката на бялото са определящи в нашата индустрия. Пет от топ листата на десетте от най-продавани цветове на Benjamin Moore се заемат от вариации на бялото. Беше неизбежно, в крайна сметка, да не определим бялото за Цвят на Годината“.

3

Дизайнерското Студио на Benjamin Moore направи своите прогнози за цветовите тенденции на годината вследствие на едногодишно проучване, посещавайки важни събития и изложби на индустрията по целия свят, и разговори с имена в архитектурата, модата, текстила, обзавеждането и изкуствата. Бялото излиза извън стила и се вижда както в традиционните, така и в преходните и модерни интериори. Цветът също олицетворява атрактивния външен вид на дома, от колониалния до съвременния стил и на практика всички стилове между тях.

2

Студиото се спря на Simply White OC-117 след внимателен преглед на повече от 250 бели селекции на компанията. Според тях този цвят е най-неутрален, уравновесен и постоянен сред разнообразието от светли цветове, използвани днес в дизанерските среди.

Цветът на годината и цветовите тенденции на Benjamin Moore за 2016 могат да бъдат постигнати само с боите на Benjamin Moore. Предлагайки интериорни и екстериорни бои за всеки проект, портфолиото на Benjamin Moore включва Aura®, Aura® Bath & Spa, Regal® Select, Natura®, ben®, ADVANCE®, ARBORCOAT®, Aura Grand Entrance® и ColorStyle®. Всичките 3500 цвята на Benjamin Moore са налични като „pint samples“ при разпространителите на марката в региона, заедно с палитрени каталози Color Trends 2016. Продуктите на Benjamin Moore могат да бъдат намерени в над 5000 магазина на търговски представители в САЩ , Канада, Европа и др.

За да научите повече за Цвета на годината и цветовите тенденции на Benjamin Moore за 2016, или за да намерите най-близкия търговски представител на Benjamin Moore, посетете www.benjaminmoore.com. 

……………………………………………

За Benjamin Moore

Основана през 1883 г., Benjamin Moore е най-предпочитаната марка за бои, цветове и покрития на Северна Америка. Като водещ производител на висококачествени покрития за жилищни и търговски помещения, Benjamin Moore поддържа категоричен ангажимент по отношение на иновативните и екологични производствени практики.

Портфолиото обхваща водещи линии бои като Aura®, Regal® Select, ben®, както най-екологичната премиум боя на пазара днес – Natura®. Марката Benjamin Moore  е прочута с нейното обширно цветово портфолио, предлагащо на потребителите и дизайнерите над 3500 цвята. Боите на Benjamin Moore могат да бъдат намерени в над 5 000 магазина на търговски представители. От повече от 10 години марката присъства и на българския пазар в представителните магазини на Benjamin Moore Bulgaria.

 

С уважение,

Споделете: