Отново е есен – време е за надпревара в поредния етап на „Фасада на годината 2015“!

Златна есен завладя и конкурса на Баумит!

Започва есенният етап на конкурса "Фасада на годината" 2015

Колкото и да се радвахме на лятото, то май някак неусетно си отиде, но се случи нещо също толкова великолепно – пъстроцветна есен, натежала от аромати, плодове и багри, завладя градове, селца, поля, гори, та чак и конкурса „Фасада на годината 2015“, организиран от Баумит!

А точно днес, на 23 септември, отбелязваме и настъпването на есенното равноденствие! Един от най-пъстрите празници, носещ символа на изобилието, плодородието и пълнотата.

Земята е почела труда на човека с всичките си дарове – плодове, зеленчучи, зърнени култури, а слънцето все още приятно радва сетивата. Така дарява с ласките си и фасадите на новите осем участници в конкурса „Фасада на годината 2015“ – етап Есен.

Сградите, които в този етап се състезават за вашето внимание, са в категории едно- и многофамилни къщи, административни сгради и хотели.

Пръснати са като зрънца жито из цяла България, а цветовете на фасадите им напомнят на сочни есенни плодове. Може да се уверите в това ТУК и да гласувате с един клик за тази, която най-много харесвате!

Според регламента на състезанието първите три обекта от всеки сезон се класират за участие в крайното гласуване за „Фасада на годината” отново с жури – вие, приятелите на Баумит.

Гласувайте до 12:00 часа на 30.11.2015 г. за любимата си фасада, защото така й давате шанс да се класира за големия финал през март 2016 г., а нищо чудно да бъде класирана и за участие във втория международен финал на Баумит фасади в Европа – Baumit Life Challenge, който ще се състои през юни 2016 г. в Мадрид!

Някой от вас, гласувалите, ще спечели и награда в томболата на Баумит!

Споделете: