Интериорните италиански мазилки Adicolor вече можете да намерите и в София Ринг Мол

Специална зона за луксозните мазилки очаква  ценителите на красиви интериори в новия Mr. Bricolage

2

На 26 март в най-новия търговски център в столицата – София Ринг Мол, ще отвори врати най-новият магазин от веригата Mr. Bricolage. Първите посетители ще бъдат посрещнати и от специално обособена мострена зона за изисканите интериорни мазилки Adicolor. 

1

Изключителен представител на италианската марка декоративни бои и мазилки със завладяващи и уникални ефекти е „Теразид“ ЕООД.

Каталогът от изискани крайни покрития „Adicolor” включва както добре познатите полирани мазилки от типа стуко венециано, така и релефни мазилки в античен стил и бои с изключително смели и модерни металикови ефекти.

Това, което отличава серията интериорни бои и мазилки „Adicolor”, е възможността всеки сам да декорира дома си, без да е необходимо да ползва услугите на квалифициран майстор. Голяма част от предлаганите декоративни покрития се нанасят лесно само с четка, а крайният ефект е изискан и впечатляващ интериор.

3

Освен във всички магазини от веригата Mr. Bricolage на територията на цялата страна, атрактивните интериорни покрития могат да бъдат открити и в представителни магазини в Пловдив, Сливен, Бургас, Хасково, Перник, Банско.

Пълната дистрибуторска мрежа до момента може да бъде разгледана на интерактивната карта на сайта на Adicolor .

Споделете: