Теразид посреща новия строителен сезон с обновен корпоративен сайт!

Компанията въведе и on line система за заявки и поръчки на материали от корпоративни клиенти

Теразид с обновен корпоративен сайт

Пролетта стимулира не само природата към обновление и промяна – с  нов облик на официалния си сайт www.terazid.com посреща началото на активния строителен сезон и компанията „Теразид“ ЕООД.

Водещият български производител на лепила, мазилки и топлоизолационни материали е заложил не само на нов облик, но и нови функционалности.

„Създадохме on line система за заявки и поръчки на материали за нашите корпоративни клиенти“, сподели търговският директор на „Теразид“ инж. Велин Александров.

„Системата е направена така, че не само да улесни и съкрати времето за подготовка на заявката от страна на нашите клиенти, но и да сведе до минимум възможността за грешкил“ – допълни той.

Промени има и в дизайна на Цветовия симулатор, с който всеки може да види съчетанието на различни цветове от каталозите за фасадни бои и мазилки с марка „Теразид“.

Запазени са обаче всички максимални удобства  като бързата навигация между различните свързани продукти от една система и възможността за изтегляне на технологичните карти към всеки от продуктите.

Споделете: