Броени дни остават до края на етап „Зима“ в конкурса „Фасада на годината“

Все още можете да гласувате за своя зимен фаворит – до 12 часа на 28 февруари! 

Сезон "Зима" на конкурса "Фасада на годината"

Зимата все още е тук, но колкото и да се люти Малък Сечко, то с всеки изминал час и ден и става все по-ясно, че времето му изтича… А може би и точно затова е толкова сърдит най-късият месец на годината? Е, понякога ни дарява с ледени слънчеви усмивки, но гарнирани ту с поройни дъждове, ту с пухкав сняг, но не можем да му се сърдим много – все пак трябва да отстоява достойнството си на син на зимата, нали?

Но точно защото му е отредено да се разпорежда най-малко време, той бърза да покаже различните си страни, което ни напомня, че по-бързо ще изтече и времето, в което можем всички ние – членовете на журито на конкурса на БАУМИТ „Фасада на годината 2014“ да разглеждаме, умуваме и изберем своята любима фасада в етап „Зима“! А цяла дузина прекрасни сгради очакват волята на журито – т.е., нашата!

Затова припомняме, че точно в 12:00 часа на 28 февруари  ще приключи и последният етап от общо четирите в конкурса на БАУМИТ „Фасада на сезона 2014“. Тогава ще бъдат обявени и последните три сгради, които ще се присъединят към големия финал през март и ще срещнат победителките от отминалите сезони.

Остават броени дни, не губете ценно време и гласувайте, а всички фасади можете да видите ТУК!

Временното  класиране до момента показва, че:

На водеща позиция  със 185 гласа е Обект 5 – Еднофамилна жилищна сграда в гр. София, кв. Казичене, ул. Троянов път №13.

obekt-5-ka6ta-kv.Kazichane

Цялата сграда можете да разгледате ТУК!

На второ място за сега със 163 гласа на публиката е Обект 8 – ЦДГ „Слънце“ в гр. Ямбол, ул. „Александър Стамболийски“, № 16.

obekt-8-ZDG=Yambol

Вижте повече ТУК!

На трето място – засега,  с 68 гласа е Обект 2 – жилищна сграда в гр. Варна, ул. „Ген. Столипин“ 21 – вижте повече ТУК!

Както знаете, първите три обекта от всеки сезон се класират за участие в крайното гласуване за „Фасада на годината”, което предстои скоро.

Разбира се,  в избора за най-красива фасада на 2014 г. отново жури сте вие, нашата публика, приятели на БАУМИТ.

Гласуването за 12-те номинирани фасади (от сезон пролет, лято, есен и зима 2014 г.) ще се проведе от 1-ви до 10-ти март 2015 г., отново на сайта на конкурса.

Благодарим на всички, които гласуват! Не спирайте да подкрепяте своя фаворит! Очакват ви и награди в томболата на БАУМИТ!

Споделете: