В очакване на празниците, в очакване и на фасадата-фаворит на зимата…

Стартира зимният етап от конкурса на Баумит „Фасада на годината 2014“

Сезон "Зима" на конкурса "Фасада на годината"

Когато последният лист на годишния календар лекичко започва да се къса, неизбежно ни напомня, че предстои месец, изпълнен с предпразнични декемврийски трепети в очакване на вълнуващи емоции, но и не само… Защото предстои и още едно събитие, наситено с треската на надпреварата – етап „Зима“ в конкурса „Фасада на годината 2014“ на Баумит.

Е, вярно е, че тази година всички годишни сезони сякаш се бяха наговорили да си играят на криеница с нас, променяйки се и пазейки в тайна градусите на температурите и настроенията си – лятото си играеше на есен, есента ту на пролет, ту на зима, а зимата… тя пък все още пази в гардероба си прелестния бял кожух, който иначе така много й отива!

И в резултат на всичко това, прогнозата за идните две празнични седмици е следната: максимална температура на въздуха + 5 градуса, минимална -3 градуса. Преобладаващо слънчево небе, с тук-там малко облаци и мъгли. Ако тези температури не ви устройват, предлагаме ви да повишите градуса на настроението си освен с празниците, също и с емоциите, които новите 12 зимни фасади в конкурса „Фасада на годината 2014” – заскрежения етап, както го наричаме още, ще предизвикат!

Можете да ги видите ТУК!

През този сезон отново имаме участници от категориите: Жилищни сгради, Еднофамилни къщи, Обществени и Административни сгради, Възстановително строителство.

Сезонът бе открит на 01.12.2014 и досега са гласували близо 500 членове на многоуважаемото жури, т.е., всички вие! Скромността не е добродетел, когато става въпрос за оспорвана надпревара – гласувайте, бъдете активни и подкрепете своята зимна фасада фаворит до 28. 02. 2015 г., когато събралите най-много гласове три заскрежени фасади, ще се класират за големия финал на конкурса през март 2015 г., И както винаги досега, някой от вас ще спечели награда в томболата на Баумит!

Повече за регламента на конкурса можете да видите ТУК!

Дванадесетте сгради с прекрасни фасади от етап „Зима“, Баумит и ние очакваме вашето решение!

Гласувайте!

 

 

Споделете: