Къща в Казичане е с най-красивата зимна фасада!

Приключи и зимният етап на конкурса „Фасада на годината 2014“ – започна Големият финал!

Сезон "Зима" на конкурса "Фасада на годината"

Всяко състезание има своето начало и своя край, нали? Колкото и горещи емоции да предизвиква надпреварата, на финала се озовават малцина… най-добрите, разбира се!

Ето така, мигове преди да пожелаем „на добър път“ на Малък Сечко, точно в 12:00 на 28 февруари, приключи и последният етап от общо четирите в конкурса на БАУМИТ „Фасада на сезона 2014“.

С 356 гласа от общо 1056 на публиката вие, многоуважаемото жури,  поставихте на първо място семейната къща в гр. София, кв. Казичене, ул. Троянов път №13.

obekt-5-ka6ta-kv.Kazichane

Къщата е собственост на г-н Борис Велинов, инвеститор и заявител в конкурса. Проектант на сградата е инж. Светослав Велинов, а изпълнители са майсторите Радо и Митко, които са използвали Про Система с Про контакт топлоизолация и боя за крайно приложение Силикон Колор на Баумит.

На второ място с 339 гласа на публиката застана еднофамилната къща на Асен Асенов в село Симеоново, област Видин.

kachta-s.Simeonovo-1

Къщата е проектирана от арх. Митко Славчев и изпълнена от Цветан Цанов, избрал материали: Про система (с ПроКонтакт) -крайно покритие ГранопорТоп – полимерна мазилка, МозаикТоп – мозаична мазилка и боя за външно приложение СтайлКолор.

На трето място с 163 гласа се класира ЦДГ „Слънце“ в град Ямбол, ул. „Александър Стамболийски“, № 16.

obekt-8-ZDG=Yambol

Инвеститор и заявител – директор Пепа Господинова, а изпълнител на фасадата е Инфрастрой Инженеринг, използвали Про Система с Про контакт топлоизолация, крайно покритие Силикон Топ и боя за външно приложение Стайл Колор на Баумит.

Напомняме ви, че тези три фасади, заедно с избраните в предходните 3 сезона – пролет, лято и есен, отиват на големия финал на конкурса „Фасада на годината 2014“, организиран от БАУМИТ.

Можете да изберете и подкрепите своя фаворит като гласувате от 1.03 до 10.03.2015 г.  ТУК!

Етапът свърши, но голямата надпревара вече започна – хайде да гласуваме!

 

Споделете: