Фибран България с нови иновативни предложения на Архитектурно Строителна седмица

Новите системни предложения са насочени към крайния потребител

На Архитектурно Строителната седмица, която се проведе от 6-ти до 9-ти март в  Интер Експо Център – София, „Фибран България“ АД представи три иновативни решения, които са насочени към крайния потребител и увеличават ползите му в установеното прилагане.

Тези три системни решения са:

  • Фасадна топлоизолационна система FIBRANgeo BP ETICS и FIBRANgeo CAPS – системата ETICS  е най-разпространения вид топлоизолация за външни стени в областта на жилищното строителство, но по-различното е , че се препоръчва изпълнението й да е с капачки от каменна вата FIBRANgeo CAPS, които  предпазват дюбела от огън при хипотетичен пожар и спомагат за хармоничната визия на фасадата.

  • Топлоизолационни плочи от каменна вата с наклонена повърхност FIBRANgeo BP 70-L  и FIBRANgeo INCLINE – основното предимство на плочите FIBRANgeo INCLINE е възможността за бързо изграждане на стоманени покриви с проектен наклон. FIBRANgeo INCLINE се произвеждат чрез изрязване на плочи FIBRANgeo BP 70 по проектно създадени наклони. Фабричното производство при изрязването, предоставя точен наклон и гладки повърхности. FIBRANgeo INCLINE се използват при решения на стоманен покрив, обикновен плосък покрив, покривни тераси и при архитектурни детайли с наклони.

  • Топлоизолационни плочи от екструдиран полистирен с наклонена повърхност FIBRANxps INCLINE – твърди, водонепропускливи топлоизолационни плочи, произведени с гладка повърхност и едностранен наклон. Основното им предимство е възможността за бързо изграждане на плоски покриви с проектен наклон.

Системните решения бяха представени в три последователни дни със специална презентация. Всички посетители, които се интересуват от темата, имаха възможността да се запознаят с налични мостри на актуалните предложения на щанда Фибран.

 

Споделете: