Изложба „Животът е цветен“ украси Моста на влюбените при НДК

Красиви и цветни фасади разказват в снимки  20-годишната история на Баумит България

2

Мостът на влюбените при НДК в София от днес, 28 април, разказва една красива история за 20 години усилена работа и безброй успешни резултати!

1

Елате и вижте, че животът наистина е цветен през погледа на изложбата „Животът е цветен“ с едни от най-красивите и цветни фасади, построени или реновирани с материали на Баумит през последните две десетилетия в столицата и страната.

20160428_105433

Изложбата се провежда с подкрепата на Столична община в рамките на поредица от събития, посветени на 20 годишния рожден ден на фирма  Баумит България.

Организаторите  се надяват представените фасади да бъдат не само радост за окото, но и да възбудят дискусия сред обществеността за вписването на една сграда в околното пространство, за удачността на цветовите решения и отговорността на архитектите, за прецизния избор на висококачествени продукти от инвеститорите,  които впоследствие биха осигурили добра визия за години напред, както и за педантичността на строителя при изпълнението и на най-малкия детайл.

20160428_105513

Избраните 60 пана са своеобразен израз на благодарност към създателите на цветните фасади, които са допринесли за подобряване на градската среда и нейното динамично развитие.

Посетителите на изложбата могат да видят изпълнени различни по големина жилищни, обществени и промишлени сгради и еднофамилни къщи, термично санирани по различни проекти многофамилни жилищни сгради, както и реставрации на сгради – паметници на културата.

20160428_111046

„От 20 години работим визионерски със строителните специалисти за постигане на здравословно и комфортно обитаване. Ще продължаваме да работим в тази посока, защото потенциалът е голям. Но искаме, като водещ производител на системи за  фасада, успоредно с това да дискутираме и красотата на заобикалящата ни среда, която ежедневно ни действа подсъзнателно”, това заяви управителят на Баумит България г-н Николай Бъчваров.

3

Изложбата ще бъде достъпна за жителите и гостите на София до 15 май 2016 г.

………………………………….

За Баумит:

Баумит Интернационал е марка, създадена през 1988 г. от два австрийски концерна – производители на строителни материали, със седалища Витерсдорф, Вопфинг, Бад Ишл, Пеггау и Льобен.

Баумит е сред водещите марки в Европа производители на пастообразни и сухи мазилки. В България Баумит е безспорен лидер в производството на топлоизолационни системи. От създаването си през 1995 г. досега над 14. млн м2 фасади са изолирани с продукти Баумит в България.

Групата Баумит има дъщерни фирми в 28 европейски държави и Република Китай. В общо 40 производствени предприятия Баумит произвежда на година около 6,5 милиона тона сухи строителни смеси.

Още информация за продуктите на компанията ТУК!

 

Споделете: