Нов сезон – ново начало и нова зимна надпревара за най-красива фасада!

Стартира зимният етап на конкурса „Фасада на годината 2015 г.“

Сезон "Зима" на конкурса "Фасада на годината"

Макар и все още да не е намерила подходящия момент, за да облече празничната си снежна премяна, всички усещаме, че зимата все пак е тук! А ароматът на бор и смола, греяно вино и канела, мигащите весело по фасади и прозорци вечер светлинки, пълните с хора магазини и улици подсказват, че празници настават и Дядо Коледа вече пътува насам!

И лека-полека звездното коледно настроение постепенно ни завладя, но… улисани в трескавата предпразнична надпревара нека да не забравяме, че предстои и поредното състезание!

Защото осем великолепни сгради-участнички в зимния етап на конкурса Фасада на сезона вече очакват коя ще удостоите с честта да бъде ваш фаворит!

Всички те са кокетни къщи и сгради, през чиито комини Добрият старец ще се спусне без проблем, стига да го очакват под елхата чаша мляко и курабийки! И тъй като доброто настроение не свършва дотук, с удоволствие ще обявим, че само две седмици след откриването на сезон Зима на конкурса, вече има подадени 753 гласа на публиката!

За тези от вас, които още не са видели снежните кандидатки за зимната титла в конкурса и не са подкрепили фаворита си, напомняме, че можете да го направите ТУК!

Очакват ви представителки в категориите еднофамилни къщи, многофамилни жилищни сгради, административни сгради и хотели, ново и възстановително строителство.

Гласувайте, уважаемо жури, бъдете активни и подкрепете своята зимна фасада до 28. 02. 2016 г., когато събралите най-много гласове три зимни фасади ще се класират за големия финал на конкурса през март 2016 г., а някой от вас, както и досега, ще спечели награда в томболата на Баумит!

Весели празници от Баумит, осемте претендентки за зимната корона и нас!

Споделете: