Софийската гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Христо Ботев“ навърши 105 години

Честването се проведе на 12 декември в зала „Аула Максима“ на УАСГ 

1

Едно от най-престижните средни училища в столицата – гимназията по строителство, архитектура и геодезия „Христо Ботев“ отбеляза официално своята 105-та годишнина. Честването се проведе на 12 декември 2014 г  в зала „Аула Максима“ на УАСГ в София.

СГСАГ „Христо БотевВ“ е едно от най-реномираните и успешни средни училища за строителството в страната и много строителни инженери и архитекти са започнали своя път оттам.

2

На празненството бяха прочетени пожелания от министъра на МРРБ, кмета на общината  и др. Участници в програмата бяха сестри Бисерови и ансамбъл „Пламъче“, но най-интересната част бе подготвената от самите ученици театрална и музикална постановка, която се открои с оригиналност, свежи идеи и много емоции.

Като дългогодишен партньор на училището,  компанията Пайплайф България бе сред поканените гости. Представители на екипа на фирмата, сред които и Николай Куюмджиев – възпитаник на СГСАГ „Христо Ботев“, бивш заместник министър на МРРБ и сега  в екипа на Пайплайф, уважиха с присъствието си тържеството.

Пайплайф ежегодно прави презентации и практически демонстрации в училището, предоставя материали за практиката на ВиК паралелките и организира посещение във фабриката в Ботевград на учениците.

Повече информация за продуктите на компанията: www.pipelife.bg

Споделете: