Архитекти, гости и партньори отново бяха заедно на ежегодния пролетен бал на Хенкел “Лепилни технологии“

Събитието предоставя възможност за обмяна на опит, информация от бранша и запознаване с новите продукти на домакините в приятелска атмосфера

Събитието дава възможност за обмяна на опит, информация от бранша и запознаване с новите продукти на домакините в приятелска атмосфера

Капризите на пролетта и лошото време не успяха да помрачат доброто настроение на присъстващите над 200 архитекти, партньори и гости на тазгодишния коктейл, организиран от Хенкел „Лепилни технологии“ на 24 април 2014 г. в ресторант „Сезони“, х-л Хилтън.

Под звуците на приятна музика, придружена с вкусни ордьоври и ароматно вино от изба „Манастира“, гостите имаха възможност да разговарят със свои колеги от бранша, потенциални клиенти и инвеститори, както и с домакините от Хенкел „Лепилни технологии“.

Архитект Таня Дикова от архитектурно студио Elite сподели, че събитието, организирано от Хенкел, е едно от най-интересните и дългоочаквани мероприятия през годината. Тя продължи: „Не бих го пропуснала, защото това е една от малкото възможности за нови запознанства, обмяна на опит и информация с колегите от бранша. Такъв тип събития наистина сплотяват колектива.“

Архитект Радосвета Едрева от архитектурно бюро Проарх допълни, че за нея събитието е една чудесна възможност да научи повече за иновативните продукти, които Хенкел предлага на пазара.

Домакините от Хенкел „Лепилни технологии“ споделиха, че събитието стартира през 2012 г.  с първия есенен бал. Идеята е била в неформална обстановка да запознаят гилдията от архитекти с иновативните решения и продукти, които Хенкел предлага. Успехът на събитието и добрите отзиви от гостите, мотивират домакините да го повторят, превръщайки го в традиция.

Всяка година събитието е един приятен повод за приятелски разговор с колеги и приятели, както и за нови запознанства на по чаша вино.

Домакините от Хенкел ни увериха, че следващото издание ще се състои отново през есента.

……………………………………………………….

Хенкел Груп е лидер с марки и технологии, за които работят над 50 000 души в 125 страни по света в три направления: Потребителски и професионални лепила, Перилни и почистващи препарати за дома, Козметика и продукти за лична хигиена. Неразделна част от подразделението за потребителски и професионални лепила са продуктите за: полагане на плочки, хидроизолация, подови покрития и външни комплексни топлоизолационни системи.

Качество от Хенкел – гаранция за Вашия професионален успех.

www.ceresit.bg

 

Споделете: