Есенната надпревара за титлата най-красива фасада продължава…

Броени дни остават до финала на етап „Есен“ в конкурса на Баумит „Фасада на сезона“

Сезон Есен на конкурса "Фасада на годината"

Едва ли има някой сред всички нас, който да не се е радвал на изненадващото лято посред ноември, нали? Дали слънцето и хубавото като цяло време не са причината всички вкупом да използваме всяка свободна минута, за да му се порадваме колкото се може повече, дали просто не искаме още близки срещи със зимата, но е факт – по улиците дори някак си витае духът на неочаквана ваканция?

Но тъй като в природата все пак си има правила и равновесие, малко преди да се сбогуваме с есента, била тя и под знака на лятото, без да губим особено време, е добре да отдадем дължимото и на интересната компания от кокетни сгради, очакващи да решим коя е с най-красива фасада сред тях!

Защото на участниците в есенния етап на конкурса „Фасада на годината 2015“, организиран от Баумит, им липсва вашата подкрепа! Остават десет дни до края на настоящия етап на конкурса, в който се състезават 8 фасади от цяла България. Отделете мъничко време, вижте ги ТУК и с един клик гласувайте за тази, която най-много харесвате!

Временно класиране:

Към настоящия момент с 57 гласа на публиката, на челна позиция се класира Обект 6 – еднофамилна къща в село Гърмен, ул. Втора №1.

2

На второ място – засега, с 22 гласа на публиката, е обект 3 – къща за гости „Residence house Ruse“, гр. Русе, ул. Васил Априлов № 9.

1

На трето място с 8 гласа е обект 8 – еднофамилна къща в  гр. Габрово, местност Зоопарк.

3

Според регламента на състезанието, първите три спечелили обекта от всеки сезон се класират за участие в крайното гласуване за „Фасада на годината” отново с жури –  вие, приятелите на Баумит.

Гласувайте до 30.11.2015 г. до 12:00 ч. за любимата си фасада, защото така й давате шанс да се класира за големия финал през март 2016 г., а нищо чудно да бъде класирана и за участие във втория международен финал на Баумит фасади в Европа – Baumit Life Challenge, който ще се състои през юни 2016 г. в Мадрид!

А както знаете, някой от вас, гласувалите, ще спечели и награда в томболата на Баумит!

Не губете време – оценете своя фаворит!

 

 

Споделете: