Надпреварата в летния сезон на конкурса „Фасада на годината“ продължава с горещи емоции до 31 август

Какво показва временното класиране в конкурса на Баумит?
Сезон лято на конкурса "Фасада на годината 2015"

Горещата вълна, заляла както Европа, така и нашата страна, лека-полека вече отиде някъде другаде по света – за наша радост и малко тъга, защото остава да се радваме на твърде малко късче от тазгодишното лято.

Температурите може и да свалиха гарда, но това съвсем не се отнася за горещите емоции, които съпровождат за сетен път надпреварата в поредния и най-слънчев сезон Лято на конкурса „Фасада на годината 2015“ на Баумит.

Започнал на 1-ви юни,  летният етап ще държи в напрежение всички сгради, гордо показващи ни своите фасади още десетина дни – до 31-ви август!

Огрени от жаркото слънце, летните фасади на Баумит този път се представят в градовете Гоце Делчев, Севлиево, Видин, Казанлък, София, Търговище, Варна и Плевен, а техните фенове могат да ги разгледат и подкрепят ТУК!

Какво показва временното класиране дни преди края на конкурса:

На 1-во място – засега, със 169 гласа на публиката е Обект 7 – еднофамилна жилищна сграда в гр. Гоце Делчев, ул. „1-ви май“, № 11.

Обект 7 - еднофамилна жилищна сграда в гр. Гоце Делчев

Инвеститор на обекта е г-жа Красимира Калчева, а изпълнител и заявител в конкурса е г-н Суат Мехрем, чиято група е използвала материалите: Баумит Топлоизолационна система Про с крайно покритие ГранопорТоп.

На 2-ро място във временното класиране  със 76 гласа е Обект 6 – еднофамилна жилищна сграда в гр. Севлиево, ул. „Ген. Столетов“, №17.

Обект 6 - еднофамилна жилищна сграда в гр. Севлиево

Проектант е фирма Ареа – БГ EOOД с управител арх. Светлозар Стефанов. Изпълнителят, фирма Гипсотехника EOOД, дългогодишен партньор на Баумит е използвал материалите: Баумит Система опънСтар с крайно покритие самопочистващата се със силите на природата и с активен фотокат ефект мазилка НанопорТоп.

На 3-то място с 22 гласа е Обект 4 – триетажна жилищна сграда в гр. Видин, жк Бонония, ул. „Вела Пеева“, №15. Заявител в конкурса е инвеститорът – г-жа Хризантема Младенова.

Обект 4 - триетажна жилищна сграда в гр. Видин

Проектът е дело на арх. Ценка Димова, която се е доверила на изпълнението на групата на г-н Боян Георгиев. Използваните материали в обекта са Баумит Система Про, отново съчетана с иновацията на Баумит – мазилката, самопочистваща се благодарение на своя фотокат-ефект, НанопорТоп.

От днес до 31.август съдбата на фасадите е във Вашите ръце! Вие може да промените реда на победителите или да изведете други фасади на предни позиции само с един клик! Гласувайте до 31 август 2015 г., 12:00 часа на обяд.

Трите победителки от сезон Лято ще участват на финалния кръг в конкурса през март 2016 г. , а напълно е възможно да бъдат и класирани за участие във втория международен финал на Баумит фасади в Европа – Baumit Life Challenge, който ще се състои през април 2016 г. във Виена.

Ако имате повече фаворити сред фасадите от една колекция, може да дадете израз на своето впечатление и ТУК!

Не губете повече време, гласувайте и можете да спечелите награда от сезонната  томбола на Баумит!

 

Споделете: