Заводът за строителни смеси на “Хенкел България” отпразнува 5-я си рожден ден

С есенен бал компанията отбеляза 5-тата годишнина от началото на производството си в България

На 11 октомври, вечерта, зала Мати на НДК събра на парти под знака на есента много партньори и гости на компанията “Хенкел България”, която отбеляза 5-тата годишнина от пускането на производството в своя завод за сухи строителни смеси в с. Мировяне.

Решението да бъде построен завод в България на Хенкел е взето през 2005 г., първата копка е направена през октомври на следващата година, а точно след една година заводът вече официално започва производството на сухи строителни смеси.

Заводът се простира на площ на 32 хил.  кв. м. и е с капацитет над 150 хил. тона.

Търговският директор на „Хенкел България“ ООД Иван Давидов приветства гостите на тържеството и благодари на всички бизнес-партньори на фирмата, проектанти и архитекти за добрата съвместна работа през тези години.

Забавна викторина повдигна нивото на настроение на гостите, а за спомен от събитието бе собственоръчно нарисувана с участието на много от тях паметна картина.

Естествено, на рожден ден като на рожден ден – празникът завърши с официалното разрязване на тортата.

На финала всеки гост си тръгна със стилен подарък от рожденика за спомен от есенния бал.

За Хенкел Груп:

Хенкел е компания с над 130-годишна история, която от малка семейна фирма в миналото, днес вече е  концерн, който има над 55 хил. служители и 75 дъщерни компании, развива своята дейност в повече от 125 страни на пет континента. Компанията е водещ световен производител на лепила и строителни материали и предоставя на професионалистите от цял свят необходимите продукти и системни решения.

Хенкел е водещ световен производител в няколко основни стратегически бизнес направления:

• потребителски и професионални лепила
• строителна химия
• индустриални технологии
• перилни и почистващи препарати за дома
• козметика и продукти за лична грижа

Хенкел България ЕООДе основана през 1998 г. и оттогава насам тенденцията за развитие на компанията е само възходяща и в трите бизнес сектора.

Наред с водещата марка Ceresit, в България „Лепилни технологии” предлагат професионални продукти и системни решения под марките Thomsit, Moment, Makroflex и др., необходими за надеждното и безопасно реализиране на проектите в строителния сектор.

Галерия:

 

Споделете: